Köpvillkor

Priser
Alla priser är SEK inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar och produktförändringar utan föregående avisering. Bilderna kan avvika från den verkliga produkten.

Vi levererar fraktfritt inom hela Sverige.

Betalningssätt
Betalning sker enkelt och säkert med Payson, även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.
Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel.
Läs mer om Payson här: www.payson.se

Det går även att betala med PayPal.

Leveranstid
Vår strävan är att leverera din order så snabbt som möjligt. Om det du har beställt finns i vårt lager så skickar vi din beställning i normala fall inom 24 timmar. Om varorna inte finns i vårt lager, levererar vi i normala fall inom 5-7 arbetsdagar. Vid eventuell leveransförsening meddelas du eller får en delleverans.

Fraktsätt
Vi skickar för det mesta med Postnord. Frakt till adresser inom Sverige är gratis. Normalt är att du som kund hämtar din leverans på utlämningsställe. Frakt till adresser inom Europa kostar 199 kr och till övriga världen 299 kr.

Ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Garanti och reklamationsrätt
Vi garanterar att varorna du beställt är felfria vid leverans. Det är alltid 1 års garanti på den vara du köper, garantin gäller inte vid förslitningsskador, olyckshändelser eller annan yttre åverkan. Om det är fel på produkten, skall du kontakta oss snarast för att ombesörja returfrakt. Vi tar inte emot reklamationer utan att du kontaktat oss innan du sänder tillbaka varan.

Vid reklamationer kontakta oss på nedanstående.
SafePort Marine HB
Högbergsgatan 76B
118 54 Stockholm
Tel. 08-501 64 306
E-post: info@safeportmarine.se


Internetbetalning genom payson betalsystem PayPal Logo