Fjärrövervakning

RM-SMS fjärrövervakning

Med RM-SMS kan du ha koll på din båt även när du inte är där. Perfekt om du har din båt i sjön på vintern. Du kan få SMS då något av dina larmvillkor inträffar eller så kan du begära att få en daglig statusrapport.

RM-SMS övervakar vattentemperatur och batterispänning i grundutförande. Du kan även koppla in en egen sensor på en ingång, tex. en flottör för att larma om det läcker in vatten. Det finns även en utgång som kan kopplas till tex. en siren eller lampa.
Om du har batteriladding via landström kan du larmas vid strömavbrott på landströmmen. Om du har båten i vattnet vintertid kan du få larm då vattnet börjar närma sig noll grader.

Alla inställningar görs enklast från en app på en smartphone (iOS eller Android) (det går även att göra det från en telefon med SMS). Larm kan konfigureras på en mängd olika sätt och dom kan skickas till ett flertal olika mottagare. Alla larm skall kvitteras för att förhindra omsändning.

Kan sättas i strömsparläge då GSM modulen stängs av för att aktiveras vid larm eller en gång per dygn för att rapportera status eller ta emot nya inställningar.

Strömförsörjs av båtens batteri.

Spänningsmatning: 6-16VDC.
Strömförbrukning: 15mA, i strömsparläge 2mA.
Temperatursensor: 5m kabel

Pris: 1195:- inkl. moms och fri frakt inom Sverige.
Lagerstatus: ej på lager.

space

RM-SMS

Temperature sensor

Meddela mig när RM-SMS finns till försäljning.